Charlotte Philippe regeert in Butgenbach

Charlotte Philippe regeert in Butgenbach

Het is Charlotte Philippe die de 1m25 rubriek op naam schreef in Butgenbach. Met haar Andiamo nakomeling Godiva S zette ze een tijd neer van 38.94 seconden. Tevens was er voor haar een derde plaats met haar andere troef Cacharel de Amaronda Z (v. Corlensky G) die ze in 41.64 seconden rond wist te sturen. Het is dan Robin Janski die met Quinty du Buisson (v. Quartz 7) in 40.85 seconden op de tweede plaats eindigde. 

Jenny Pauquet en Stormy zien we dan terug op de vierde plaats, terwijl Pauline Genon met Jivago G de vijfde plaats voor rekening nam. 


1m20

In het 1m20 weet dan Jason Pauquet met Dossari of Buisson Z (v. Dutch Capitol) naar de eerste plaats te rijden met een tijd van 59.17 seconden. Ze bleven er Pauline Genon voor met Jivago Z die in 63.12 seconden over de eindmeet reden. Nyssa Ganiu en Eastern RIver volgden op een derde plaats. 

1m10

Sarah Gelaesen schreef met Pisa de 1m10 op naam. Ook hier zien we Jenny Pauquet terug op een tweede plaats, ditmaal met Volumia C. Melanie Collard-Bovy en Mc Une Etoile de Nath werden derde. 

In de andere 1m10 rubriek wist Lea Baltus te winnen met Spirit d'Allez. Hier zien we Melanie Collard-Bovy en Etoile terug op de tweede plaats, terwijl Sarah Dubois haar Qualios Om naar de derde plaats stuurde. 

Resultaten