Camille Demolie omnipresent in Grote Prijs van Euregio Sentower Park

Camille Demolie omnipresent in Grote Prijs van Euregio Sentower Park

Camille Demolie heeft tijdens de Euregio Easter Cup bij het Sentower Park de Grote Prijs op naam weten te schrijven maar nam ook het brons mee naar huis op deze slotdag. 

Demolie vormde in het zadel van Chica Fino (Calido) de beste combinatie en bleef in het 1.30m hoge parcours van al het hout af. Op de rug van Justinov VL (Ustinov) greep de amazone ook nog het brons. De Nederlandse Rosanne Janssen ging met de andere prijzen aan de haal en werd tweede op Janeiro VHL (Connor) en vierde met Carpe Diem K Z (Caleandro). 

Chloe van Hove ging een Belgisch podium vooraf in de 1.20m rubriek en zegevierde op Queen S Z (Quasimodo Z). Stefanie Grootjans achtervolgde op twee met de 8-jarige Quinn Pirate (Karmel van de Watering) terwijl Isabelle Hanssens de top drie afwerkte op de 7-jarige Esperanza de Rie Z (Elvis ter Putte). 

De SoSo Bixie Finale kwam op naam van de Nederlandse Valentina Dahmen op Super Bugs Bunny (Vk Pinewell Bucks Fizz). Maxime Strauven was de beste Belgische en werd tweede op Mariske. Het brons was voor Daan Hermans met Floris. 

Giel Vangeebergen beste op zaterdag

Op zaterdag was het Giel Vangeebergen die in de 1.30m hoofdrubriek voor het beste resultaat op eigen bodem zorgde. Hij reed op Incredible V naar het brons! Vangeebergen was eerder succesvol in de 1.20m rubriek die hij won in het zadel van Gazelle (A'Lee Spring Power). Op Compadre van de Helle werd hij ook nog eens vierde. Emma Leonard sprong naar de derde plaats met K-do van't Bosveld (Edjaz van't Merelsnest). 

Demolie succesvol van start op vrijdag

Demolie nam op vrijdag een uitstekende start en sprong in het 1.30m hoge parcours al naar het brons op Chica Fino, gevolgd met een vierde plaats voor Justinov VL. 

Stefanie Grootjans stuurde Quinn Pirate naar de winst in de 1.20m rubriek. Evert van Mele stuurde Labrusca De Muze (Elvis ter Putte) naar twee voor Sophie Rousseaux en Eurant DD (Vincenzo). 

Alle resultaten