Camille Biebuyck houdt Jérôme Denutte van de winst in Small Tour Peelbergen

Camille Biebuyck houdt Jérôme Denutte van de winst in Small Tour Peelbergen

De Belgen zegevierden op Nederlandse bodem. Camille Biebuyck en Jérôme Denutte rondden hun avond helemaal bovenaan de uitslag van de Small Tour af. Biebuyck is tevens een pupil van Denutte's vader, Hendrik.

De CSI1* 1.20m rubriek kwam op naam van Biebuyck en de BWP merrie Kenya van de Kleinheide (Yhunder van de Zuuthoeve, fokker: Dakwerken Janssens Frans). Het duo kon met bijna twee seconden voorsprong de overwinning binnenhalen! Jérôme Denutte achtervolgde op de 9-jarige Irome, een sBs ruin van Kannan uit de stallen van Jacques Leterme. Op het nippertje werden zij nog naar het brons verwezen door de plaatselijke Elisa van de Craats met Charleston B Z (Corporal VDL). 

Op vier kwam Karin Kruger (RSA) die rekende op de BWP merrie My Dimont van het Bildeken (Diamant de Semilly, fokker: Koen Gaublomme). Binnen de top tien stuurde Ulrike Debrabandere Iris (Radco d'Houtveld) naar negen. Sofia Walravens en de 9-jarige Odina van de Grashoeve (Doncerkvoort) plaatsten zich nog nipt met hun dertiende plaats.


Resultaten