Bert Panneels op één bij HGVBB

Bert Panneels op één bij HGVBB

In stal Mivaro kwamen de ruiters van de HGVBB in actie. Op zondag stond de 1.25m als hoogste proef ingepland. Daarin reed Bert Panneels naar de overwinning op de rug van Nic-nac P. (v. Brahmann St Simeon). 

Panneels bleef nipt voor op Gert Bosmans. Hij en Grand Fou (v. Omar) reden net niet snel genoeg voor de overwinning en eindigden op de tweede plaats. Op drie volgde Maeverick Van Lent met Gieke de Cour au Bois. 

De top 5 werd verder ingevuld door Lennart Van Vlaenderen en Principessa van de 3 Leien (v. Nabab de Reve) op vier. Zij waren eveneens ook de laatste foutloze combinatie. 

Na deze rubriek stond als afsluiter de 1.15m gepland. Fleur Goorden kon rekenen op Babyspice (v. Big Star Jr K Z) om de eerste plaats te bemachtigen. Stephanie van Riet werd er met Mel Van De Vrunte (v. Cumthago C) tweede, Michiel De Nocker met Kaval Van Het Bremenhof (v. Zaval VDL) derde.

Op zaterdag domineerde Jelle Limbourg de 1.20m rubriek. Met Luna Van Paemel (v. Numero Uno) reed hij naar de winst in 27.62. Ook met Jindy (v. Numero Uno) deed hij een gooi naar de winst maar hij kon zichzelf niet verbeteren en eindigde met haar op twee. Eliah Pieters kwam op drie met Opinel. 

Kevin De Cuyper ging niet enkel met de winst aan de haal in de 1.10m, hij en Malando Van Het Papenhof (v. Echo van t Spieveld) mogen hun vaardigheden uitbreiden tijdens een les van Gudrun Patteet. Ester Pint greep met Innamorka (v. Vittorio) net naast de hoofdprijs en kwam als tweede in de uitslag. Niels Van Rossem vervolledigd de top drie met Prima Van Klapscheut Z (v. Peppermill). 

Alle resultaten bekijk je hier