Belgisch gefokte Sushi L3b zegeviert in Toscana Tour

Belgisch gefokte Sushi L3b zegeviert in Toscana Tour

De door Little Tree Breeding-gefokte Sushi L3b, een zesjarige BWP hengst van Minute Man, heeft in Arezzo de rubriek voor jonge paarden op naam geschreven. 

Het 1.25m hoge parcours werd door 20 van de 53 startende combinaties zonder fouten afgewerkt. Arnaud Gaublomme kon zich met Inesh d'Adriers, een zoon van Dollar du Rouet uit de fokkerij van Henry Brugier-Francoise Naudon ook plaatsen voor de barrage maar meldde af. 

De Italiaan Alessandro Colombo stuurde L3b's fokproduct zonder fouten naar de eindmeet in een tijd van 39,38s en zegevierde. Met 39,97s op de klok achtervolgde landgenote Carolina Palmucci met Nikki Niwalda, een KWPN hengst van Irvington VDL. Duitsland's Beeke Carstensen besloot de top drie met Can Can 30 (Classic) met een tijd van 40,45s. 

De BWP ruin Sultan de Muze, een zoon van Hunter's Scendro uit de fokkerij van Joris De Brabander kwam na een dubbel foutloze ronde met Thomas Ryan op plaats acht. Op negen volgde de BWP ruin Sagan JC, een zoon van Ermitage Kalone, met Giammaria Gabriele Prete. 

Resultaten