Dominique Hendrickx' voormalige No Comment de Septon naar Nadja Steiner

Dominique Hendrickx' voormalige No Comment de Septon naar Nadja Steiner

Odile Gierech heeft de verkoop aangekondigd van twee opmerkelijke paarden, No Comment de Septon en Quarantinette vh Hazelarenhoekje, die beide de stal van de getalenteerde Zwitserse amazone Nadja Steiner zullen aanvullen. Deze verkoop komt op een moment van opmerkelijke activiteit in de stallen van Gilbert De Roock, die onlangs al de verkoop van Cadjanine Four Seasons Z aan Henrik von Eckermann aankondigde. 

Foto: Dominique Hendrickx en No Comment de Septon

No Comment de Septon, een hengst van indrukwekkende afstamming (Jenson van't Meulenhof x Couleur Rubin x Artos Z), heeft zijn sporen verdiend met zijn prestaties op het circuit. De hengst, gefokt door Christian Liégeois, heeft een opvallende carrière achter de rug, waarbij hij met verschillende ruiters successen heeft behaald. Zijn opleiding genoot hij onder het zadel van de Spanjaard Julio Arias Cueva waarna de Brit David McPherson de teugels overnam. Onder België's Dominique Hendrickx groeide de hengst van op Youngster-niveau op tot het hoogste niveau. Samen hadden ze een samenwerking van ongeveer drie jaar. De Luxemburgse Odile Gierech nam eind datzelfde jaar de hengst onder het zadel en werd onlangs nog vijfde in de CSI4* 1.55m Grote Prijs van Vejer de la Frontera, Spanje. 

Quarantinette vh Hazelarenhoekje, een veelbelovend jong talent (Urano de Cartigny x Colman x Calido) gefokt door de Oost-Vlaamse Marc Huyghe, voegt zich ook bij het stal van Steiner. Deze merrie zette haar eerste stappen in de internationale scène eind vorig jaar onder Gierech. 



Bron: Sociale media