Aurelie Deloof neemt revanche tijdens Euregio Sentower Park

Aurelie Deloof neemt revanche tijdens Euregio Sentower Park

Op dag twee van de Euregio in het Sentower Park nam Aurelie Deloof revanche voor haar tweede plaats van gistern met Ito. Bij de pony's waren de Nederlandse combinaties baas. 

Deloof sprong gisteren naar het zilver in de 1.30m hoofdrubriek met haar vertrouwde Ito. Het woord 'langzaam' staat niet in het woordenboek van de negenjarige ruin van Marius Claudius en het duo snelde vandaag met maar liefst zeven(!) seconden voorsprong naar de winst. Laure Tijskens en Carrera van de Wolfsakker kwamen op vier gevolgd door Matteo Bianco en Cassandra HSP (Sandro Boy) op vijf. 

De 1.20m rubriek kwam op naam van Kelly Cornelis en haar zelf gefokte Baloucante di Luna, een vijfjarige dochter van Balou du Rouet. Snelheid was het kernwoord van de dag want ook zij bleven vier seconden voor op de concurrentie. Manon Engels nam met Koquette de tweede plaats voor haar rekening terwijl Louise Florizoone op drie besloot met de elfjarige Ma Belle Van Eyck Z (Mylord Carthago). Margaux Bert maakte een uitstekend debuut met Qui-Vive van de Nachtegale en bracht de zevenjarige BWP merrie van Kafka van de Heffinck naar de vierde plaats.

In de 90cm voor pony's zegevierde Irina Hougardy met Clockwise dew Drop. Margot Wouters zagen we op twee met Panache vd Noorwateringshoeve. Ook Florence Geenen viel in de prijzen met haar vierde plaats voor Melodie van de Vondelhoeve (Vedet van de Vondelhoeve).

Resultaten