Marthe Heudens zegeviert op dag drie van Halloween Euro-regio Azelhof

Marthe Heudens zegeviert op dag drie van Halloween Euro-regio Azelhof

Dag drie van de Halloween Euro-regio in het Azelhof was opnieuw een griezelig gezellige dag. Marthe Heudens schreef bij de paarden de hoofdwinst op naam terwijl Marie-Lynn Heuring de beste Belgische was in de hoogste ponyrubriek. 

De 1.30m hoofdproef voor paarden kon rekenen op 36 deelnemers en werd verreden met een Joker. Marthe Heudens stuurde Memphis (Andiamo) foutloos rond en had daarbij de snelste tijd. Niki Geenens zorgde mee voor de girlpower op het podium en werd tweede op Mc Gyver van t Ruytershof (Nabab de Reve). Mathieu-Maxim Goossens sloot de top drie af met Ghostbuster (Indoctro). Mathilde Perot zette zich op vier met de zevenjarige Quicky van de Helle (Quick Fire).

Eerder duldde Geenens geen tegenspraak in de 1.10m rubriek voor paarden. De amazone rekende op de zeventienjarige BWP merrie Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) om de winst te verzekeren. Met een seconde voorsprong hield ze de Nederlandse Fleur Dijkstra met Kaitlynn (Extase) achter zich. Jules Tanghe besloot het podium met W-Happy van de Lindehoeve Z (Weldon d'05). Over 1m zegevierde Lobke Fillé met de zevenjarige Quadee vh Meerdaalwoud (Elvis ter Putte). 

Bij de pony's kon Marie-Lynn Heuring het brons veroveren van de 1.10m-1.20m rubriek en had daarvoor de vijfjarige Hassing's Spirit (Champion de Luxe) onder het zadel. De Nederlandse Mienie Vos schreef de rubriek op naam met Carrigoir Mandy. Lore Sips besloot de top vijf na een foutloze rit met Romy B2 (Brownboy TH). 

Julia de Brone greep het brons in de 1m-rubriek met Inneke van het Voorbos (Top Natrio). Caitlin Compernolle volgde op vier met Mayday van de Goorhoeve. 


Resultaten