Arnaud Gaublomme en Ludo Philippaerts drukken stempel op Italiaanse bodem

Arnaud Gaublomme en Ludo Philippaerts drukken stempel op Italiaanse bodem

De Silver Tour in het Italiaanse Arezzo leverde een podiumplaats op voor Arnaud Gaublomme maar ook Ludo Philippaerts plaatste zich binnen de top tien in deze 1.40m rubriek die telde als kwalificatie voor de Finale. 

Gaublomme kwam aan de start in het zadel van Tom Hanks, een 10-jarige zoon van Bisquet Balou C. Het duo werkte vlekkeloos af en werd op drie geplaatst. De overwinning kwam toe aan de plaatselijke ruiter Guido Franchi met Enjoy One, een hengst van Kannan. Op twee kwam Guillaume Foutrier met Fruna de Kogis (Kannan). 

Abdel Saïd kleurde de dertiende plaats in met Etincelle d'Ellipse (Apache d'Adriers) terwijl voor hen op twaalf de Zangersheide hengst Dutch Dream Z stond, een nakomeling van Dallas VDL gefokt door J.A. Weggemans. 

Resultaten

De rubriek had twee uitslagen wat een tiende plaats opleverde voor Ludo Philippaerts en de Nabab de Reve-zoon Nobel van de Vrombautshoeve Z van fokkers Peter en Jan Boelens. Op acht kwam de door de Moerhoeve gefokte Pina van de Moerhoeve (Denzel van't Meulenhof). Op elf volgde dan weer de BWP hengst O'Lord DB (Der Senaat 111). 

Resultaten