Arnaud Doem springt naar top vijf in Villeneuve-Loubet

Arnaud Doem springt naar top vijf in Villeneuve-Loubet

In Villeneuve-Loubet, Frankrijk waren er ook nog prijzen te winnen vandaag. In de CSI2* GP over 1.45 werd Arnaud Doem knap vijfde met twee foutloze rondes. Filippo Marco Bologne wint de proef. 


QUICK RESULT

1. Filippo Marco Bologne - Diplomat

2. Andrea Herck - Idarquithago

3. Kevin Canavese - Touloren

De Italiaan Filippo Marco Bologne en Diplomat (v. Kashmir van 't Schuttershof) blijven in de barrage met een tijd van 39.59 voor Andrea Herck en Idarquithago (v. Darco). Zij zetten een tijd van 39.91 op het bord. 

Kevin Canavese vervolledigt de top drie. Ook hij springt met Touloren (v. Toulon) twee foutloze rondes. Hun tijd van 41.16 is goed voor de derde plaat. Mathilda Karlsson en Chopin VA (v. Casall) springen naar een vierde plaats in 42.26. Arnaud Doem en Eternity du Seigneur (v. Ogano Sitte) rijden ook twee foutloze rondes. Zij springen in 42.76 naar de vijfde plaats. 


Eerder op de dag werd er ook een proef over 1.40 gereden. 

Daar won Kevin Nanavese met Canto De Silenzio (v. Canto) de proef, voor Mandy Mendes Costa met Hamberlins Chilli (v. Farco Van Vriesput). Filippo Marco Bologni gaat hier met Bernini GP (v. Eurocommerce Berlin) met de bronzen plak naar huis. 


Resultaten