Winst voor Gilles Dunon, An Verschelde en Kevin Vandeurzen

Winst voor Gilles Dunon, An Verschelde en Kevin Vandeurzen

Ook in Sentower Park werd er gesprongen dit weekend. Op zondagvoormiddag waren de jonge paarden aan zet in de springring. In de proef zesjarige paarden ging de overwinning naar Gilles Dunon. In de 1.10m was Kevin Vandeurzen de winnaar.



Vroeg in de ochtend kwamen de vierjarige paarden van start. Het doel: een foutloze ronde neerzetten. Maar liefst 138 combinaties gingen die uitdaging aan en 65 ervan slaagden daar ook in. Van die 65 combinaties reden er maar liefst 55 voor onze nationale driekleur. Wie al die overwinnaars zijn, kan je in deze resultaten bekijken.


De proef voor zesjarige paarden was dan weer een twee fasen-proef. Gilles Dunon en Norion van de Start, een Horion de Libertsart-merrie Hij blijft voor de Canadese Anne Claire Breton met Secret of Love du Toultia Z, een Sandro Boy-dochter. Jeroen Scheepers en Idiaal Speciaal HJ (v. Falaise de muze) sluiten de top drie af. Jonny Geusens en Diamond Z (v. Diamant de Semilly) volgen op de vierde plaats. Gilles Dunon opent en sluit de top vijf. Sluiten doet hij met Cava Felinae Z (v. Centurio). 
Resultaten


De twee fasen-proef over 1.10 werd gewonnen door Kevin Vandeurzen. Hij bleef voor Ian Timmermans, die Surprise opgezadeld had. Melanie Valckx sluit de top drie af met Just for Pleasure de Looge (v. Epleaser van 't Heike). Kelly Vaes volgt op vier met Nolan (v. Non Stop). Melanie Valckx sluit naast de top drie, ook de top vijf af, want mat T Bone EH Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) eindigt ze op vijf.
Resultaten