Ann Carton-Grootjans zet goede vorm verder in Lier

Ann Carton-Grootjans zet goede vorm verder in Lier

Na de podiumplaats deze ochtend voor Frédéric Vernaet kon Ann Carton-Grootjans de Belgische vorm verder zetten door in de opvolgende CSI3* 1.40m rubriek voor het beste resultaat te zorgen. 

Na een foutloze ronde in het zadel van Kayenne Z (v. Kannan), een achtjarige Zangersheide merrie uit de fokkerij van Kristof Engelen, finishte Carton-Grootjans op de vijfde plaats en had daarbij het beste Belgische resultaat. De top tien werd besloten door Dries Dekkers en de door PErry De Winter gefokte Lover Boy van het Schaeck (v. Elvis ter Putte). Op elf volgde Marine Scauflaire met Jagali d'Hoogpoort (v. Aktion Pur Z), een achtjarige sBs ruin uit de stallen van Patrick Dalle. 

De overwinning was voor Shk. Ali Abdulla Al Qassimi en Cornetboy (v. Cornet's Stern). Op twee kwam Titouan Schumacher met Illusion (v. Balou du Rouet). Drie was voor Victor Bettendorf op Damoisel Of Aranka (v. Diamant de Semilly).

Resultaten

Bij de zeven- en achtjarige paarden zorgde Philippe Le Jeune voor het beste resultaat. In het zadel van de zevenjarige Goss Darsouil Mf (v. Vigo d'Arsouilles) besloot hij op twaalf. Roy Van Beek zagen we op veertien met de achtjarige Touloop-H (v. Toulon). 

Het beste Belgische paard zagen we op zeven terug onder Kendra Claricia Brinkop. Zij reed de achtjarige BWP ruin Phantomas PS (v. Kannan).