Op zoek naar uw droom binnen de hippische sector? Dan zijn deze complexen zeker iets voor jou!

Op zoek naar uw droom binnen de hippische sector? Dan zijn deze complexen zeker iets voor jou!

Altijd al gedroomd van een eigen hippisch complex om stallen te verhuren, paarden te trainen,... of om zelf aan de slag te gaan als ruiter? Dan zijn onderstaande complexen misschien wel exact wat jij nodig hebt om een vliegende start te kunnen nemen.

Als eerste stellen we dit uitzonderlijk hippisch complex op ca.9 ha te Malle voor. Dit unieke landgoed is gelegen te Malle en is makkelijk bereikbaar via de E19 of de E34. Het bevindt zich ook dicht tegen Zoersel.

De eigendom bestaat uit een woonhuis, 2 appartementjes, diverse groomverblijven,  een stalgebouw met 20 grote stallen met aansluitend het hoofdgebouw met binnenpiste, 25 ruime stallen en een ontvangstruimte. Verder is er een buitenpiste en een overdekte longeercirkel.



Als tweede volgt dit uniek hippisch complex met grote binnen- en buitenpiste en ruime woning op ca. 3ha te Beveren-Waas. Deze paardenaccommodatie, gekend onder de naam El Picadero, is gelegen in de gemeente Beveren-Waas, dat zich tussen Antwerpen en Gent bevindt. De eigendom is vlot bereikbaar via de invalswegen E17 (Antwerpen - Gent) en E34 (Antwerpen - Knokke). 

De eigendom omvat naast een landelijke woning, een volledig uitgeruste paardenaccommodatie bestaande uit een grote binnen- en buitenpiste, 62 stallen, een overdekte longeercirkel, een  overdekte stapmolen en weiden.



Dynamische ondernemer gezocht voor dit hippisch complex met 2 binnenpistes, buitenpiste en vooraan groot perceel bouwgrond op ca. 3,2ha te Massenhoven. Dit hippisch complex op 3,2ha, gekend van nationale wedstrijden en trainingsessies,  geniet van een zeer goede bereikbaarheid, gezien het gelegen is aan de afrit Massenhoven van de E313 Antwerpen-Luik.

De eigendom bevat een woning en hippisch complex dat bestaat uit twee grote gebouwen, een aantal buitenstallen, een buitenpiste en weide.



Zoekt U een landhuis met ruimte voor paarden, oldtimers of een andere hobby en houdt U van de zee en het mondaine Knokke? Wel dan is deze eigendom iets voor U!
 
Deze prachtige eigendom bevindt zich middenin in de natuur, in de prachtige zeepolders van Knokke, op de grens met Nederland. De eigendom geniet van wijdse vergezichten en een buitengewone privacy, maar ligt toch maar op enkele kilometers afstand van Knokke Het Zoute. Ook het natuurgebied het Zwin ligt op wandelafstand. Het perceel ligt naast één van de vele dijken, die zo typisch zijn voor deze zeepolders.
 
Het geheel bestaat uit een prachtig landhuis met 5 slaapkamers, een bijgebouw, een ruime, multifunctionele loods, die voorzien is van 5 paardenstallen met wasplaats en een buitenpiste van 20m x 40m.  De tuin is zeer mooi aangelegd en biedt voldoende mogelijkheden om gezellig te vertoeven op één van de zonneterrassen.


Niet gevonden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje op Hippique Immo wat ze nog allemaal te bieden hebben!