Job Alert bij Lieven Hendrickx Horse Supplements...

Job Alert bij Lieven Hendrickx Horse Supplements...

Altijd al je job willen linken aan de hippische sector? Dan is dit misschien je kans. Gespot op Equjob: 2 jobopeningen bij Lieven Hendrickx als marketeer én content marketeer.

Ben jij gebeten door marketing en heb je zin in een nieuwe uitdaging in de hippische sector? Dan is deze vacature Allround Marketing Specialist misschien wel iets voor jou!
Als Allround Marketing Specialist sta je in voor het opvolgen van onze websites & social media kanalen. Je volgt de prestatie van de website(s) op via Google Analytics en bekijkt waar aanpassingen nodig zijn voor betere resultaten. Om het online bereik te boosten maak je Facebook & Instagram advertenties en volg je de resultaten hiervan op, ervaring met Google Ads is een pluspunt.

Of ben jij eerder gepassioneerd in sociale media en hebben Facebook en Instagram nog maar weinig geheimen voor jou? Dan is de functie Content Marketeer misschien wel iets voor jou!
Als Content Marketeer sta je in voor het beheer van de sociale media kanalen en website(s). Je gaat creatief aan de slag met beeldmateriaal die je van merken ontvangt om bepaalde producten te promoten maar je kan ook perfect zelf content maken voor bepaalde events & acties. Je kan aan de hand van research zelf blogartikelen en interessante mails opmaken om het bereik van onze webshop te vergroten.

Meer informatie over de vacature van marketeer vind je hier, voor content marketeer klik hier