Vergunningsproblematiek dwingt Flanders Winter Tour om concept aan te passen

Vergunningsproblematiek dwingt Flanders Winter Tour om concept aan te passen

Eerder werd bekend dat het team van de manege Ranch Aalter deze winter grote plannen had. Een vergunningsprobleem blijkt nu roet in het eten te gooien van de organisatie. Daarom moet het zijn planning en concept aanpassen. Zo zal er geen grote piste zijn maar georganiseerd worden in de pistes van de bestaande manege. "Deze krijgen last minute nog een opknapbeurt," klinkt het.


Op de Facebook pagina staat te lezen:

Zoals velen al vernamen of gezien hebben, blijkt niet iedereen opgezet met Flanders Winter Tour terwijl springend Vlaanderen er zo naar uit keek.
Eerst groen licht krijgen en door één klacht staat licht op rood om de tent op buitenpiste te mogen plaatsen, alle pogingen en moeite heeft helaas niet geholpen en de tijd tikt.

Gedreven en gepassioneerd voor de springsport, geven we niet op, Flanders Winter Tour zetten we verder, weliswaar in aangepaste versie maar nog steeds met het idee “nieuw concept”. De komende dagen gaan we met man en macht beide indoorpistes aanpakken en de winterbar en food corner binnen creëren om zo toch de ruiters alsnog een schitterend winterseizoen aan te bieden.

Noodgedwongen moeten we hier en daar inkrimpen en zal de kalender aangepast worden, 15 weekends wedstrijd op zaterdag en zondag met proeven van 70 cm tot 1m30 GP.