Jens Van Dyck wint 1.60m Masters op Indoor Kapellen

Jens Van Dyck wint 1.60m Masters op Indoor Kapellen

Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Indoor kapellen wedstrijd plaats. Het was Jens Van Dyck die op zaterdagavond de hoofdrubriek won, de Masters. Eddy Bols won de Grote Prijs.

De 16-jarige  Van Dyck ruiter sprong naar de winst met Garrincha Hedoniste (Quite Capitol). Samen met het voormalige GP-paard van Wilm Vermeir sprong Van Dyck naar de winst over een hoogste van 1.60m. Op het podium werd de jonge springruiter opgevolgd door Dries Van Dyck met de 8-jarige Toulon-merrie, Toulouse Z. Wim Vinckx vervolledigde het podium met onder het zadel Jaros van het Gestelhof.

In de 1.25m Grote Prijs hield Eddy Bols de concurrentie achter zich. Bols sprong naar de winst met zijn Kadee van het Heikanthof (Esperante van Paemel). Het paar wist twee tienden van een seconde voor te blijven op Pieter-Jan de Visser met Ice Zoetendaele Z. Het GP-podium werd afgewerkt door Kees Verheijen met Me Chic d'Emma Z.

Net buiten het podium volgde Maxime Van der Linnden met Isabel van het Harteveld op vier en Jeroen Geerts met Atoucha VD op vijf.

Eerder sprong Jarne Francken naar de winst in de 1.15m proef. Dit met Kirby vh Valenberghof (Echo van 't Spieveld). Het paar werd opgevolgd door Sacha De Wit met Millstream's Indy Gold en Yasmin Vinck met Gypsy Chip. Yana Broeckx schreef de 1.05m winst op haar naam met Elton van het Eelshof.


Alle resultaten