Waar op jumping deze week?

Waar op jumping deze week?
Deze week staan er weer verschillende jumpingwedstrijden op het programma in ons land. Zo zijn er de wekelijkse wedstrijden in het Azelhof en de New Flandria Ranch, maar ook de tweede editie van het Autumn Horse Festival.

Die laatste wedstrijd gaat door in Westerlo, meer bepaald bij Stal Calvaro. Er zijn op zaterdag proeven van 95 cm t.e.m. 1m25, aansluitend zijn er ook de Masters (op uitnodiging). Zondag start de dag met proeven van 75 cm t.e.m. de 1m30 hoge Grote Prijs.
Inschrijven voor deze wedstrijd kan via deze link.

In het Azelhof gaat de eerste Gold Cup van het indoorseizoen door. Maar vooraf kan er op woensdag 5 november gesprongen worden tijdens de oefendag. Dan staan er parcours van 70 cm t.e.m. 1m30 ter beschikking. Op donderdag start dan de Gold Cup met proeven van 1m10 - 1m40. Hetzelfde programma is er op vrijdag. Zaterdag en zondag zijn er dan de kwalificaties voor de 'Indoor Masters Jumping Mechelen'. Op zaterdag zijn dit proeven van 1m20, 1m30 en 1m40. Op zondag staan de hindernissen op een hoogte van 90 cm gebouwd tot 1m10.

Er is op dinsdag 11 november (feestdag) ook nog een extra Low Cup wedstrijd. Dan zijn er aparte proeven voor pony's en paarden, dit van 70 cm tot 1m10.
Voor deze wedstrijden kan je via deze link inschrijven.

De West-Vlaamse ruiters kunnen voor het tweede weekend op een rij terecht in de New Flandria Ranch in Torhout. Daar is er opnieuw een Silver Cup. Op vrijdag starten de proeven op een hoogte van 1 meter en wordt er geëindigd op 1m30. Zaterdag is de eerste proef 90 cm hoog en is de laatste proef de 1m30 / 1m35 Grote Prijs.
Via deze link kan je hiervoor inschrijven.