HH Ashley geniet haar pensioen in België

HH Ashley geniet haar pensioen in België
Onder het zadel van Brazilië's Olympisch ruiter, Rodrigo Pessoa, sprong HH Ashley in totaal vijf international overwinningen bij elkaar.  Het duo behaalde in 2010 nog de overwinning tijdens de wereldbeker CSI3* in Washington en deze van Harrisburg. In 2012 sprong de combinatie naar de overwinning tijdens de international driester Grote Prijs in Caen.

Nu heeft de Amerikaanse Double H Farm aangekondigd dat d Acorado I-dochter van haar pensioen mag genieten. De ondertussen 16-jarige merrie zal ingezet worden in de fokkerij in, ... België.

Op het Instagram profiel van Double H Farm verscheen het volgende: "Deze 'Beauty' vertrekt richting België voor de start van een nieuw hoofdstuk, de fokkerij. Bedankt HH Ashley voor alle mooie rondes, ook bedankt aan het team dat Ashley verzorgde."

Recent waren het Ward McLain en Maggie McAlary die de teugels in handen hadden van deze merrie. Samen met McLain sprong Ashley vorig jaar nog naar de overwinning in de 1.50m Special tijdens het CSI4* in Washington.

 

https://www.instagram.com/p/BK4Or_KBgxb/?taken-by=double_h_farm