Stefanie van den Brink nieuwe amazone Djumpsina

Stefanie van den Brink nieuwe amazone Djumpsina
Na afloop van de SFN veuling vorige week werd  al snel bekend dat springruiter Jos Lansink  zijn oog op twee paarden had lieten vallen. Hij had het voorlaatste bod op Ferrari SFN, maar wist Djumpsina (v. Zurich) wel voor €90.000,- aan te schaffen.

Djumpsina heeft haar opleiding genoten onder Gerco Schröder en Hester Klompmaker.

"Ik ben tevreden over wat ik moest betalen voor Djumpsina. Of deze prijs wel of niet marktconforme is, daar ga ik niet over oordelen. Ik had een prijs in mijn hoofd van tevoren. Het feit dat je de paarden niet kon uitproberen zal zeker effect hebben gehad op de prijzen, vertelt Jos Lansink aan Horses.nl.

Inmiddels is ook bekend wie Djumpsina zal gaan uitbrengen. Mede-eigenaar Enda Caroll heeft aan dat Stefanie van den Brink de nieuwe amazone zal zijn voor talentvolle merrie.

"Dit paard past wel bij haar. Zaterdag heeft ze er al wat mee gesprongen en dat ging goed. Ik heb van te voren niemand een mening gevraagd, ook Gerco niet. Naast dat hij in Barcelona zat en ik hem niet wou storen vind ik dat je je eigen instincten moet volgen bij het aanschaffen van een paard. Iedereen heeft een paard wel eens minder zien presteren, maar dat zegt niet altijd wat over het paard zelf", aldus Lansink tegen journaliste Wendy Scholten.