Unieke Kans! Landelijke villa met bloeiende B&B en paardenfaciliteiten te Nieuwkerken-Waas

Unieke Kans! Landelijke villa met bloeiende B&B en paardenfaciliteiten te Nieuwkerken-Waas

Ontdek in het aanbod van Hippique.Immo deze idyllische eigendom op ca. 4,2 hectare, perfect gelegen te midden van prachtige natuur in een polderlandschap. Deze eigendom brengt je droom van het uitbaten van een B&B samen met je passie voor paarden. 

Slechts een steenworp verwijderd van de Antwerpse haven en ideaal gepositioneerd tussen Antwerpen en Gent. De luxueuze villa biedt een oase van groen en rust, omringd door uitgestrekte weiden en 19 paardenboxen met een optionele uitbreidingsmogelijkheid. 

De eigendom herbergt een succesvolle B&B met 7 vernieuwde kamers, volledig uitgerust en klaar voor voortzetting. De hoofdwoning biedt een sfeervolle leefruimte, een mastersuite met adembenemend uitzicht op het groene landschap en een apart woonvertrek.

De vergunning voor 19 paardenboxen, een buitenpiste van 15m x 40m en houtomheinde weides met schuilstal maken dit een droomlocatie voor paardenliefhebbers. Aan het einde van de straat start een 125 km lange ruiterroute door het schilderachtige Waasland en Nederland.

Belangrijk: Overdracht op aandelen. Geïnteresseerden dienen een proof of fund en NDA te ondertekenen voor verdere informatie. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van dit allesomvattende pand in het Waasland!

Meer weten? Ontdek het pand dan via Hippique.Immo