Hermès presenteert de veertiende editie van het Saut Hermès.

Hermès presenteert de veertiende editie van het Saut Hermès.

Hermès organiseert sinds 2010 het Saut Hermès in het Grand Palais en is verheugd om voor het veertiende jaar op rij vele van 's werelds beste ruiters te verzamelen in het hart van Parijs voor dit belangrijke evenement op de internationale paardensportkalender. Tickets zijn nu beschikbaar voor degenen - ervaren ruiters of beginners, professionals of amateurs - die het paard in al zijn vormen willen vieren tijdens deze CSI 5* competitie.

Het Parijse huis is blij om voor een weekend meer dan 75 ruiters uit 20 verschillende landen en meer dan 130 paarden bijeen te brengen in het Grand Palais Éphémère. De 55 ruiters in deze CSI 5* competitie - de hoogste categorie geclassificeerd door de Franse Paardensport Federatie (FFE) en de Internationale Paardensport Federatie (FEI) - en de 20 jonge veelbelovende talenten die deelnemen aan de Talents Hermès-evenementen voor onder de 25, zullen strijden op de parcoursen gecreëerd door parcoursontwerper Santiago Varela Ullastres.

Trouw aan zijn eerste klant, het paard, is Hermès trots om leden van de uitgebreide paardengemeenschap bijeen te brengen in het Grand Palais Éphémère. Het publiek wordt uitgenodigd om demonstraties van het zadelmakersambacht van het huis te ontdekken, de paardenboekhandel te verkennen en te genieten van gezinstijd met activiteiten rond de wereld van het paard.

De ervaring gaat verder op het Champ-de-Mars, waar het jongere publiek de kans krijgt om op een pony te rijden en zich te wagen aan verzorgingsactiviteiten, waardoor blijvende herinneringen ontstaan die voor altijd in de gedachten van de kleine wandelaars zullen blijven.

Hermès heeft ook het gezelschap I COULD NEVER BE A DANCER uitgenodigd om een originele paardenshow te presenteren, geïnspireerd door mythologische personages die paarden, dansers en acrobaten combineren.

Voor de organisatie van deze internationale competitie is Hermès verheugd om zijn langdurige partnerschappen met GL events en de Réunion des musées nationaux-Grand Palais te hervatten en opnieuw de waarden van excellentie en overdracht rond sport en creativiteit met hen te delen.





Bron: Persbericht