Stefaan Lammens na ruim één jaar communicatiemanager AF bij de Belgische federatie

Stefaan Lammens na ruim één jaar communicatiemanager AF bij de Belgische federatie

De Belgische federatie en communicatiemanager, Stefaan Lammens hebben 'afscheid van elkaar genomen'. Hoewel het  geen echt afscheid is, zal de aangenomen communicatie manager in de toekomst nog als freelancer actief zijn voor de ruitersport.

De Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF) en haar communicatiemanager Stefaan Lammens hebben na onderling overleg beslist om in een andere constructie te blijven samenwerken.


Stefaan heeft de ambitie om binnenkort een eigen communicatiebureau op te starten en zal in die hoedanigheid zijn diensten aanbieden aan particulieren in de Belgische paardensport én ook nog altijd aan de KBRSF.


“Ik wil de KBRSF bedanken voor de kansen die ze mij hebben gegeven”, verduidelijkt Lammens. “In dat ene jaar heb ik een pak kennis verzameld in de vele disciplines van de paardensportwereld, maar ik heb in dat ene jaar ook vastgesteld dat het vele bureauwerk niet echt mijn ding is. Ik wil voortaan enkel nog met mijn sterke punten aan de slag. Die zijn – na een carrière van meer dan 20 jaar bij de VRT sportredactie – nog altijd interviews, (video)reportages en presentaties. Ik wil benadrukken dat ik in die hoedanigheid dus ook nog altijd met plezier zal blijven samenwerken met de KBRSF. “


bron: KBRSF