Jeroen Van Damme wint regionale titel Vlaams Brabant

Jeroen Van Damme wint regionale titel Vlaams Brabant

De Vlaams-Brabantse springruiters streden afgelopen weekend voor de regionale LRV titel. In de klasse Zwaar liet Jeroen van Damme de concurrentie ruim achter zich en greep zo de titel. Van Damme won met Hoela Hoep van 't Hof Van Payz (Contact vd Heffinck). Het duo blikt terug op een geslaagd seizoen met meerdere podium plaatsen.

Op het podium in de klasse Zwaar volgde Rob Holsbeek die de top drie eigenhandig afwerkte. Holsbeek sprong naar de tweede plaats met Maybel van het Molenhof (Figaro C) en strandde op stek drie met Chelsey KD Z (Clintissimo Z).

De derde plaats met Holsbeek echter wel delen met Ben Thiry die de chrono op exact evenveel seconden stopte Thiry reed naar het brons met Nambino van de Guldennagel Z (Numero Uno). De top vijf werd afgewerkt door Gert Bosmans met Grand Fou onder het zadel.

Ook in de klasse M deed Jeroen Van Damme een worp naar de regionale titel. Toch moest hij zich tevreden stellen met zilver. Jan Lamberts snelde naar het goud met Calisimo Z (Cluysenaer). Van Damme volgde op het podium met Night Star VD terwijl Eline Lopes het podium afwerkte met Nette Van Kattebeek. Enkel de top twee hield het volledig foutloos in deze klasse.

In de klasse L won STephanie Coomans met Callache vh Roelhof Z. Samen met de dochter van Canabis Z verwees Coomans, Wout Dejaeghere naar de tweede plaats. Dejaeghere volgde op stek twee met Hilton Lady. Het podium werd afgewerkt door Lore Tilburgh met Bambola du Soleil.


Alle resultaten