Silke Hamerlinck voorgesteld als nieuw Head of Communications KBRSF

Silke Hamerlinck voorgesteld als nieuw Head of Communications KBRSF

Silke Hamerlick is de nieuwe Head of Communications van de KBRSF. Hiermee volgt ze Stefaan Lammens op. 

Ze stelt zich met onderstaande publicatie kort voor:


"Hallo,

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Silke Hamerlinck en ik word vanaf 1 juni de nieuwe Head Of Communication van KBRSF, ik volg hiermee Stefaan Lammens op.Als kind reeds raakte ik gepassioneerd door de paardensport, en die passie bracht me bij de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie, waar ik sinds 2013 werkzaam ben.

Ik zal dan ook trachten mijn tot nog toe verworven kennis en ervaring, in combinatie met mijn vlotte persoonlijkheid en can-do-attitude in te zetten om het communicatiebeleid van KBRSF verder vorm te geven en te implementeren. Een vlotte, toegankelijke communicatiebenadering en een proactieve aanpak via verschillende mediakanalen staan daarbij centraal.Ik studeerde af in 2000 als Zakelijk Vertaler-Tolk en bekommerde me in het verleden reeds deels om de communicatie en sociale media bij KBRSF.

Naast de communicatie bij KBRSF zal ik ook de administratieve afhandeling van de High Level Jumping, de diergeneeskundige commissie en de disciplinaire commissie blijven opvolgen.De rol van de KBRSF is de voorbije jaren flink gewijzigd. Dat vergt ook op het vlak van communicatie een nieuwe, doortastende dynamiek. Ik hoop zowel voor wat betreft externe als interne communicatie een toegankelijk aanspreekpunt en tegelijkertijd een betrouwbare referentie te zijn."