Leven als een god in... Jabbeke! Paardenvakantie in eigen land

Leven als een god in... Jabbeke! Paardenvakantie in eigen land
Het Corona-virus heeft er jammer genoeg voor gezorgd dat de meeste van onze vakantieplannen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Toch hoeven we onze vakantieplannen niet helemaal op te bergen want wat denk jij van een Corona-vakantie in eigen land mét je eigen paard?

In onze zoektocht naar een vakantie in eigen land stootten we op een gezellige B&B in Jabbeke en het lijkt de ideale villa om even aan alle COVID-19 gekte te ontsnappen. De B&B ligt op enkele kilometers van het ruiterpad in De Haan, op 10 km van Brugge en op 10 km van Oostende.

In deze B&B in Jabbeke leef je als een God in Frankrijk; Want wat dacht je van een heuse outdoor wellness, uitgerust met een verwarmd zwembad, sauna en hottub? Daarnaast beschikt de B&B over een volledig uitgeruste keuken, wifi en vier televisies. Er is plaats voor zes volwassenen en twee kinderen: er zijn twee dubbele kamers met een eigen badkamer (met douche, toilet en lavabo) en een familiesuite met een dubbele kamer met een kinderbed en twee eenpersoonsbedden.

Kan je je paard niet achterlaten? Begrijpelijk, maar ook daarvoor biedt deze B&B de ideale oplossing! Naast de villa ligt een stalgebouw met vier grote paardenboxen en een wasplaats. Daarnaast is er ook een piste van 40 x 20m aanwezig zodat je naast wandelen ook gewoon in de piste kan trainen als je dat zou willen. De villa zelf ligt op enkele kilometers van het ruiterpad in De Haan, dus lange wandelingen te paard maken om helemaal te ontspannen, zou hier alvast geen probleem mogen vormen.

Dit is een unieke kans want de B&B zal enkel deze zomer verhuurd worden! Meer informatie en reservaties? jeroengeldhof@hotmail.com