Shari De Laet: "Ik kijk enorm uit naar het summer circuit in Knokke"

Shari De Laet: "Ik kijk enorm uit naar het summer circuit in Knokke"


Dankzij mijn 2de plaats in het gouden laars criterium mocht ik op jumping Lummen de CSI 3* meerijden, dit was mijn eerste internationale wedstrijd!

Op dinsdag 9mei kwamen we toe in Lummen en mijn paard Hypnose vd bosrand ging vlot door de 'vet-check', daarna heb ik haar nog even losgereden.

Woensdag was onze eerste wedstrijddag en ik had op voorhand besloten deze week enkel 1m30 te rijden doordat ik in december mijn sleutelbeen gebroken heb en we dus rustig aan terug moeten opbouwen, we kregen meteen een foutloze ronde, dit was een proef met aparte barrage, Hypnose voelde zeer goed aan en dat resulteerde in een 4de plaats!

Vrijdag was het weer een proef met aparte barrage, we kregen een mooie foutloze eerste omloop maar spijtig genoeg een 'pech' fout op de eerste hindernis van de barrage.

En toen was het alweer zondag onze laatste proef was rechtstreeks op tijd, ook hierbij hadden we spijtig genoeg het geluk niet aan onze kant en kregen we één fout, toch blik ik terug op een zeer leerrijke en toffe week met tussendoor ook wel eens een leuk feestje! Zeker de moeite waard om nog eens terug te keren.

Ik kijk ook al enorm uit naar het summer circuit in Knokke ook hiervoor heb ik een wildcard gewonnen dankzij de gouden laars!