Publi Jumps: "Een gepersonaliseerde hindernis voor iedereen!"

Publi Jumps: "Een gepersonaliseerde hindernis voor iedereen!"


Situatieschets: je sponsort voor de eerste keer een concours met je bedrijf en de organisatie van de wedstrijd vraagt om een sponsorhindernis aan te leveren. Je ziet het niet meteen zitten om zelf een hindernis aan te kopen maar wil natuurlijk graag aan de vraag van de organisatie tegemoet komen. Enter: Publi Jumps!


“Publi Jumps zorgt er eigenlijk voor dat elk bedrijf een gepersonaliseerde hindernis op wedstrijd kan hebben staan, zonder daarvoor een grote financiële inspanning te moeten doen”, legt Ward van der Veken, zaakvoerder van Publi Jumps uit. “Je hoeft dus geen sprong aan te kopen, de sprong wordt van Publi Jumps gehuurd en je koopt enkel de platen aan met een uniek design. De staanders zijn ontworpen om vrijwel elk ontwerp te ondersteunen, waardoor vrijwel elk idee uitgewerkt kan worden”, legt Van der Veken uit.

“We willen niet enkel bedrijven tegemoet komen, ook bijvoorbeeld veilingen kunnen bij ons terecht. Onze hindernissen bieden het ideale decors voor promo-video’s waarin het logo van de veiling duidelijk zichtbaar moet zijn. Ook voor vrijspringen kunnen we de aangepaste hindernissen leveren”, gaat hij verder.

Nieuw is ook om een geautomatiseerde volgcamera te huren; die tijdens veilingen of vrijspringwedstrijden zeker van pas kunnen komen: “Door de huidige Corona-Maatregelen wordt er meer en meer belang gehecht aan een goede livestream. Ook online veilingen schieten als paddenstoelen uit de grond. We willen tegemoet aan komen al deze klanten door onze camera ter beschikking te stellen. Hij volgt en zoomt automatisch in op het onderwerp en is compatibel met een smartphone, tablet of externe camera. De camera heeft een bereik van 100m waardoor er in vrijwel alle pistes gefilmd kan worden. Het is ook mogelijk om meteen een livestream op poten te zetten”, besluit hij.


Meer info? Klik hier