VIP shopping 'nights' bij Jaipur's Choice in Sterrebeek

VIP shopping 'nights' bij Jaipur's Choice in Sterrebeek

Vanaf vrijdag 15 tot en met zondag 17 april organiseert de nieuwe ruitersportzaak, Jaipur's Choice te Sterrebeek, 3 VIP shopping 'nights'. Tussen 11 en 21 uur staat de winkel open om je te helpen bij je hippische fashion koopjes.  





De VIP shopping 'nights' staan in het teken van enkele nieuwe merken die beschikbaar zijn. Zo kan je er je outfit uitbreiden met DADA Sport, Exclusieve N&N Horse Design en nog enkele andere leuke 'brands'. 





Sophie Thiebaud is sinds november 2013 het gezicht van Jaipur's Choice. De leuke shop vlakbij Brussel specialiseert zich namelijk op de dressuurruiter, wat redelijk uniek is in ons land! De jumpingruiter is hier ook meer dan welkom maar zal hier niet kunnen genieten van een uitgebreid assortiment.  
 
Een exclusief assortiment onderscheidt Jaipur's van enkele andere shops in het land. Wat enorm wordt geappreciëerd is dat Sophie's eigen stijl reflecteert in het aanbod van de merken. 





Ze omschrijft haar eigen stijl als volgt: “chic met een originele touch”. Ze houdt van exclusieve merken als Louis Vuitton, Christian Louboutin en Dior. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij Jaipur’s Choise enkel high brands kan terugvinden!  





Sophie is van mening dat je als ruiter ook elegant en stylish voor de dag moeten komen.  





Deze shop is toegankelijk van amateur tot beroepsruiter, zeker als je op zoek bent naar exclusieve merken zoals: like SD design, Iris Bayer en Annabel Brocks.  





Als extra service maakt Sophie zelf muziek voor uw KUR!