Stoeterij de Breemeersen, kwaliteit en service maken het verschil

Stoeterij de Breemeersen, kwaliteit en service maken het verschil
Adorado springt reeds verschillende jaren mee op het hoogste internationale niveau. Als lid van het landenteam zorgde hij o.a. voor een belangrijke overwinning tijdens het CSIO Lissabon en een tweede plaats op CSIO Lummen. Deze zoon van Acorado heeft reeds verschillende jonge nakomelingen die succesvol zijn op internationaal niveau. Ook in de fokkerij krijgt Adorado veel erkenning door de goedkeuring van verschillende jonge hengsten. 

Donaat Brondeel - Breemeersen Crescendo - Zangersheide14Crescendo sprong vorig jaar op 8 jarige leeftijd verschillende 1.50m parcours en zal dit jaar doorgroeien naar internationaal Grand Prix niveau. Zijn oudste nakomelingen van deze Contendro zoon zijn inmiddels 5 jaar oud en laten heel wat springkwaliteit zien. Ze vallen op met hun mooie uniforme type en meewerkend karakter. 

Imoretto is een 7 jarige gekeurde dekhengst die uit de Breemeersen fokkerij stamt. Hij is een zoon van Adorado uit een moeder van Grannusso en een grootmoeder van Gottwald. Vorig jaar was hij reeds succesvol op internationale wedstrijden voor 6 jarige paarden en deze winter liet hij enkele mooie ritten zien tijdens de Belgische hengstencompetitie met een mooie 3e plaats tijdens de manche in Hulsterlo. Dit voorjaar liep hij succesvol tijdens CSI3* Lanaken en CSI3* Lummen als voorbereiding voor het Belgisch Kampioenschap 7 jarige paarden.

Donaat Brondeel - Breemeersen Jericho - finale pavo 15Jericho is een opvallend grote (1.75m) 6 jarige gekeurde hengst met een opvallende origine. Deze zoon van Adorado komt uit een Nabab de Reve merrie en heeft als grootmoeder de Latano dochter Nelke van het Waterschoot die bijzonder succesvol was onder Gudrun Patteet. Dit voorjaar maakte hij een bijzonder succesvol internationaal debuut in Lanaken en Lummen en bleef hierbij 3x in de top 10 bij de 6 jarige paarden.

Just Biscuit is net als zijn vader Flipper d'elle een echt springfenomeen! Met zijn 3e plaats in Hulsterlo, 2e plaats in Gesves en zijn overwinning tijdens de finale in Moorsele was hij de revelatie bij de 6 jarige hengsten tijdens de Belgische hengstencompetitie. Deze 6 jarige BWP hengst starte dit jaar zijn internationale carrière met verschillende ereplaatsen tijdens CSI3* Lanaken en CSI3* Lummen ter voorbereiding van het BK en WK 6 jarige paarden. 

Meer informatie op www.breemeersen.be

Stoeterij de Breemeersen – Breemeersen 36 – 9880 Aalter

Maarten Brondeel: 0479/38.55.49   Donaat Brondeel: 0476/64.67.35