Jumping Kapellen verwacht grote namen aan de start

Jumping Kapellen verwacht grote namen aan de start
Vorige week hadden we de 5 sterren wedstrijd van Knokke, deze week is er de 4 sterren wedstrijd van Mons en volgende week wordt er op 3 sterren niveau gesprongen in Kapellen. Nog nooit zijn we in België zo in de watten gelegd als nu met de ene top concours na de andere!

De organisatie van Jumping Kapellen verwacht volgende week verschillende toppers aan de start. Uit eigen land zullen we o.a. Jos Verlooy, Niels Bruynseels, Gilles Dunon en Gudrun Patteet aan het werk zien. De nieuwe Belgische kampioen bij de Young Riders Christophe Leutenez maakt ook deel uit van de Belgische delegatie.
Uit Amerika komt Lucy Davis, winnares van de 5 sterren Grote Prijs in Rotterdam twee weken geleden. De Franse top ruiter Simon Delestre, die twee jaar geleden nog verschillende rubrieken won in Kapellen is ook één van die toppers. Delestre brengt zijn landgenoot Aymeric De Ponnat mee. Nederland is ook sterk vertegenwoordigd met Harrie Smolders, Marc Houtzagers en Gert Jan Bruggink. Andere toppers die in een grote vorm verkeren zijn Joe Clee, Bernardo Alves en Lorenzo De Luca.

Jumping Kapellen gaat door van vrijdag 10 tot zondag 12 juli. De inkom is volledig gratis!

Klik hier voor alle informatie.