Equnews geeft tickets voor Flanders Horse Expo weg

Equnews geeft tickets voor Flanders Horse Expo weg
Van 24 tot en met 26 februari is het weer zover. Zoals jaarlijks vindt dan in Gent ‘Flanders Horse Expo’ plaats. Dit jaar is het een extra speciale editie, want de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber viert zijn tienjarig bestaan. Equnews kan ervoor zorgen dat jij dit mee kan vieren.

In Flanders Horse Expo in Gent wordt de beurs gehouden in vier hallen. Er zullen vier pistes, één longeerring en drie seminarieruimtes zijn waar verschillende activiteiten gehouden worden. Zo worden er wedstrijden gereden, zijn er demonstraties, clinics, rasvoorstellingen en nog veel meer andere activiteiten. Iedereen komt wel aan zijn trekken op Flanders Horse Expo. Er wordt gedacht aan de wedstrijdruiters van elke tak van de sport, recreatieve ruiters, menners, fokkers en paardenliefhebbers.

Equnews mag voor deze fantastische beurs maar liefst 20 toegangskaarten weggeven. Hiervoor moet je ons wel even vertellen waarom je juist deze kaarten wil winnen. Wil je graag een dag genieten van de springwedstrijd? Of ga je liever kijken naar een clinic of demonstratie? Laat het ons weten in een reactie op de Facebookpost vóór 20 februari 24u00. Daarnaast moet je gewoon de Facebookpagina liken en dit artikel delen..

Er zullen springwedstrijden, dressuurwedstrijden, Barrel Races zijn, maar ook clinics van onder andere Kirsten Brouwer, Michèle George, Chris Irwin…

Klik hier voor het volledige programma van Flanders Horse Expo.