Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! is te gast in Bordeaux. Hier rijden de West-Europese ruiters de voorlaatste manche van het seizoen van de Wereldbeker Jumping. Voor heel wat deelnemers is het een erg belangrijke wedstrijd. Want verschillende ruiters kunnen zich hier nog kwalificeren voor de grote seizoensfinale. Maar dat betekent dat ze hier voor een goed resultaat moeten zorgen. Of dat lukt, zie je in een uitgebreide samenvatting.

Hippo TV is in Vissenaken, enkele weken voor het Nationaal Ruiter Tornooi van LRV. Hier worden zo’n 1.000 deelnemers en 7.000 bezoekers verwacht. De organisatie voor het concours is dan ook enorm. Zo moet de wedstrijdpiste er binnen enkele weken piekfijn bijliggen. Hoe daarvoor gezorgd wordt, zie je in deze reportage. Daarna is er een aflevering van Ras in de kijker. Daarin maken we kennis met de Connemara. Een veelzijdig ponyras dat geschikt is voor de hele familie. In Toppaarden trekken we naar de stallen van Stoeterij Dorperheide. De thuisbasis van Belgisch Kampioen Nicola Philippaerts en z’n hengst Chilli Willi. Tot slot is er ook een aflevering van Paardentips met Evy. Daarin kom je te weten hoe je een paard controleert op luizen. En wat je kan doen om van deze vervelende parasieten af te raken.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.