Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! trekt naar Amsterdam. Daar is de West-Europese Wereldbeker Dressuur aan z’n zesde manche toe. En die lokt een erg sterk deelnemersveld. Zo zijn Isabell Werth, Patrik Kittel en Edward Gal van de partij. In een uitgebreide samenvatting blikt Hippo TV Sport terug op de Grand Prix Freestyle. Daarin brengen de sterkste deelnemers hun kür op muziek.

HippoTv brengt een nieuwe aflevering van Equestrian World. Daarin vertelt Alan Davies meer over zijn job als groom. Hij verzorgt de paarden van de Britten Carl Hester en Charlotte Dujardin. Daarna gaat het richting Australië voor een ontmoeting met Hazel Shannon. Deze jonge amazone schreef al de eventingwedstrijd van Adelaide op haar naam. Maar kan ze dat een jaar later nog eens doen? Tot slot trekken we nog naar Argentinië. Daar baat Florencia Manfredi haar eigen dressuurstal uit. En dat doet ze met succes. Vorig jaar selecteerde ze zich voor de finale van de Wereldbeker Dressuur. Daarmee was ze de eerste Argentijnse die daarin slaagde. Een prestatie op zich. Daarbij komt dat ze ook nog eens naar daar trok zonder groom en met een minimaal budget.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.