Post lockdown dreams: investeer in Serena Bay Luxury Resort

Post lockdown dreams: investeer in Serena Bay Luxury Resort

Het lijkt voorlopig nog een ver-van-ons-bed-show maar stiekem kijken we alvast uit naar een post-covid-tijdperk waarin we weer terug naar ons 'normale leven' kunnen. Wanneer dat precies zal zijn, is voor niemand duidelijk maar de komst van een vaccin lijkt alvast een stap in de goede richting. Daarom durven we al hardop dromen van een vakantie in één van de meest luxueuze vakantieparken van Kaapverdië: Serena Bay. 


Vanaf € 170.000 wordt u eigenaar van een luxesuite in het Serena Bay Luxury Resort op het Kaapverdische eiland Sal. Dankzij de idyllische toplocatie op het strand van Santa Maria verzekert u mooie huuropbrengsten, én schaft u zich ook een prachtig vakantieverblijf aan. 

Een investering met weinig risico

Hotelvastgoed scoort alsmaar beter op de investeringsmarkt, zowel bij beginners als ervaren investeerders. De combinatie van sterke inkomsten, geen zorgen, geen onderhoud én een lage investeringsdrempel creëert een ideale investeringskans. Bovendien is hotelvastgoed uiterst inflatiebestendig, want de huurprijzen stijgen elk jaar.



Klik hier voor meer informatie