Pand in de kijker: Prestigieuze eigendom in Knokke-Heist mét stallen

Pand in de kijker: Prestigieuze eigendom in Knokke-Heist mét stallen

Een prachtig landhuis, met ruimte voor paarden, middenin in de natuur en gelegen in de adembenemende zeepolders van Knokke. Klinkt dat als muziek in je horen? Dan is deze eigendom, voorgesteld door Hippique Immo misschien wel exact waar je naar op zoek bent! Het prachtig landhuis heeft 5 slaapkamers, een bijgebouw, een ruime, multifunctionele loods, die voorzien is van 5 paardenstallen met wasplaats en een buitenpiste van 20m x 40m. 


Het landhuis, een massieve houtbouw, werd gebouwd in 2006 door Mi Casa. De klassevolle luxe van dit landhuis is uniek in zijn soort. Er is een zeer lichtrijke woonkamer en een gezellige bureauruimte. Bovendien is er ook een open keuken, die opgedeeld is in een volledig ingerichte keuken en een  eethoek mét een open haard. Aansluitend is er de linnenkamer en de voorraadruimte. Vanuit de keuken is er een direct uitzicht op de buitenpiste, het terras en een uitkijk op de achtergelegen weides. 



De masterbedroom met dressing is voorzien van een aansluitende badkamer met dubbele lavabo, toilet en douche voor twee personen. Vervolgens is er op de eerste verdieping een aparte vleugel met 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van dubbele lavabo, ligbad en douche. 



Vlak aan de woning bevindt zich een stalgebouw met 5 paardenstallen, een wasplaats en voldoende opslagruimte. De mogelijkheid bestaat om in dit gebouw 14 paardenstallen te creëren. Voor de woning bevindt zich nog een bijgebouw met serre, geschikt voor logies voor gasten en waar het eerlijk vertoeven is bij de eerste zonnestralen.  

Zou deze eigendom wel eens jouw toekomstige stekje kunnen worden? Klik HIER voor meer informatie.