[Pand in de kijker] Ontwerp uw eigen droomhoeve in Meulebeke!

[Pand in de kijker] Ontwerp uw eigen droomhoeve in Meulebeke!

Ontdek deze idyllisch gelegen eigendom in Meulebeke, aangeboden door Hippique.Immo, omgeven door prachtige weides en uitgerust met perfecte paardenaccommodaties op een ruim perceel van ca. 1,58ha! 

Genesteld in een rustige, doodlopende straat, biedt deze eigendom een vredige leefomgeving voor jou en jouw geliefde paarden. Gelegen tussen Kortrijk en Tielt, is de bereikbaarheid moeiteloos via de E40 of de E403. Het dorpscentrum ligt op slechts 2,5 km afstand, waardoor winkels en scholen binnen handbereik zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos op dit terrein met een bouwgrond van ca. 650m2, een ruime buitenpiste, twee stalgebouwen en omringende weides. Op de bouwgrond is het toegestaan om een halfopen bebouwing te realiseren met een bouwvolume van maximaal 1.000m3, en je mag een bijgebouw toevoegen. Daarnaast zijn er al twee volwaardige stalgebouwen aanwezig. Het eerste stalgebouw biedt 4 paardenstallen, een berging, een opslagplaats en een wasplaats. Het tweede stalgebouw beschikt over een grote opslagruimte, 3 paardenstallen en een werkplaats.

Op dit prachtige domein vind je een verzorgde tuinaanleg en een buitenpiste van 25m bij 30m met een gedraineerde zandbodem, ideaal voor de dagelijkse training en oefeningen. De weides zijn onderverdeeld in 8 ruime stukken en zijn elk omheind met houten afrasteringen, voorzien van automatische drinkbakken. Een mooie dreef leidt naar het tweede stalgebouw, waardoor het geheel een adembenemende uitstraling krijgt.

Deze eigendom is de ideale keuze voor een gezin dat van paarden houdt en in alle rust wil wonen. Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en omarm het serene leven in Meulebeke, waar je je samen met jouw paarden thuis zult voelen.

Meer info? Ontdek het pand hier bij Hippique.Immo