Zet jij het succesverhaal van Jumping Bonheiden verder via Hippique.Immo?

Zet jij het succesverhaal van Jumping Bonheiden verder via Hippique.Immo?

Een unieke kans biedt zich aan bij Hippique.immo want het alombekende wedstrijdcomplex van Jumping Bonheiden zoekt een overnemer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zoek je een eigen stal? Dan is dit het moment...;

Het hippisch complex op ca. 6,5ha, gekend door de internationale wedstrijden en bekende Nikki.Club heeft zich doorheen de jaren uitgebouwd tot een gevestigde waarde bij de (inter)nationale wedstrijdruiters. De site leent zich perfect voor het organiseren van internationale shows en evenementen, maar kan ook dienen als privéstal (18 boxen). Er is immers een mooie, ruime woning (ca 250m²) aan het complex aangebouwd. (Lees verder onder foto)



Jumping Bonheiden heeft zijn naam en faam te danken aan de talloze succesvolle evenementen, met een uitstekende catering. Het oog voor kwaliteit vertaalt zich niet enkel in de toestroom aan ruiters maar uit zich ook in de luxe-afwerking van het complex. De sfeer en ambiance die er elke wedstrijd heerst, wordt door elke paardenliefhebber gesmaakt.

Alle nodige (wedstrijd)faciliteiten zijn aanwezig. Zo beschikt het complex over wedstrijd- en privé stallen, een exquis restaurant en bar, buitenpiste, overdekte trainingspiste en binnenpiste, stapmolen, weides, promenade, longeercirkel en uitgeruste parking voor vrachtwagens en auto’s.

Meer info is terug te vinden op Hippique.Immo of bij interesse kan je Inge Balliauw contacteren op +32/495.91.50.20.