Op zoek naar het perfecte veulen? Laatste kans om te bieden op online auction 111!

Op zoek naar het perfecte veulen? Laatste kans om te bieden op online auction 111!

Ben je op zoek naar het perfecte veulen? Misschien zit hij wel tussen de collectie van de online veiling van Stud 111 die morgenavond afloopt. Dat de collectie vol kwaliteit zit, is natuurlijk geen verrassing. 


Wat dacht je bijvoorbeeld van Lotje uit de Loterij Z (nummer 4)? Dit merrieveulen is een dochter van Leandro VG en komt uit de grootmoeder van Ludo Philippaerts' Raspoetin. Leandro VG is zelf actief op 1m50 niveau met Jeroen De Winter met wie hij naar de zevende plaats sprong tijdens de Sires of the World in Lanaken.

Elvis van Broekhoven Z (nummer 7) is ook een veulen dat eruit springt. Dit hengstenveulen is een zoon van El Barone 111 en komt uit dezelfde moeder als Love Afair 111 die met Dirk Demeersman in het zadel op 1m60 niveau springt. Ook Addanix van den Ambacht (nummer 18) is zonder twijfel eentje om in de gaten te houden. Deze hengst combineert Aganix met de beste Belgische moederlijn: die van Querly Chin. Deze Aganix du Seigneur Z zoon toont nu al mooie bewegingen en heeft alles in zich om op het hoogste niveau te springen in de toekomst.

Naast veulens zelf worden er ook embryo's geveild. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Embryo van Halifax van het Kluizenbos uit Jenna van't Meulenhof? (nummer 31) Of een embryo van Cumano? Deze veiling heeft voor elk wat wils! 

Klik hier voor de volledige collectie

De veiling loopt op 31 augustus 's avonds af! Mis je kans niet!