"Een stal vol Olympische paarden of Grand Prix winnaars, dat was het doel..."

"Een stal vol Olympische paarden of Grand Prix winnaars, dat was het doel..."

Wie droomt er niet van, een stal - dat mag zelf beperkt zijn tot 10 boxen - bevolkt met enkel Grand Prix paarden en Olympische medaille winnaars. Dat was het opzet van de Equbreeding.Auction die vandaag gestart is. De biedingen die binnenstromen zijn alvast het bewijs van een geslaagde opzet. 

Equbreeding wil in de toekomst een nieuw digitaal tijdperk lanceren voor de fokkerij. Maar ondertussen zit het team niet stil. Zo lanceerde het vandaag zijn online veiling van veulens, embryo's en originele rietjes.

De collectie is op z'n minst opmerkelijk: De halfbroer van Emerald, de zus van Scott Brash' Rolex Grand Slam winnaar, Hello Sanctos, een Baloubet du Rouet veulen uit de volle zus van  Hard Rock Z, een Emerald embryo uit Julie de Pelsmaeker's Daloubette, verder nog de moederlijn van Erenice Horta, Qerly Chin, Cella, enz. 

Verder zijn er nakomelingen van Chacco-Blue, Cornet Obolensky, Comme Il Faut, Bamako de Muze, enz. Ook de rietjes van For Pleasure en Chacco-Blue bewijzen de kwaliteit van deze veiling. Vandaag werden de biedingen geopend. Deze lopen nog tot 1 september 21:00 uur.

Bieden kan: KLIK HIER
Gedetailleerde collectie: KLIK HIER