Manon Claeys: "Glamourella was erg hevig vandaag waardoor we vooral naar ontspanning hebben gewerkt"

Manon Claeys: "Glamourella was erg hevig vandaag waardoor we vooral naar ontspanning hebben gewerkt"

Deze week gaf Paralympisch amazone Manon Claeys een inkijk in haar Corona leven. Vandaag is ze alweer aan haat slotblog toe! 

Zoals iedere mogen gestart met de nodige fitness oefeningen .Na deze stevige work out vertrokken naar mijn paardjes om alweer lekker te trainen in het zonnetje.

Voor koekie stond de training vooral in het teken van vlotter leren schakelen. Iets wat wel wat moeite kost voor haar. Ze houdt van groot bewegen en klein en snel worden vind ze soms wat moeilijk.

Na Koekie volgde Justie voor haar stond een galop training op het programma. Deze knappe zwarte is nog niet zolang terug in het werk aangezien ze een veulentje gehad heeft vorig jaar.

Voor San stond eigenlijk een meer chille training op het programma. Met hem hebben we balkjes gedaan. Ook iets wat goed is voor dressuur paarden. Glamourella was vandaag een beetje heel heet waardoor we de training aangepast hebben en meer op de ontspanning gewerkt hebben. Daarna lekker al de paarden een douche gegeven en hun sloebertjes. En nu zelf nog een beetje genieten van de avond.

Dankjewel aan iedereen die trouw de blog las.Hou jullie veilig en blijf in uw kot. Alvast Vrolijk Pasen allemaal! <3