"Laten we positief blijven ..." deze Corona crisis anders bekeken.

"Laten we positief blijven ..." deze Corona crisis anders bekeken.

Er is geen ontkomen aan de lockdown, toch laten verschillende topruiters weten dat het nu, meer als ooit ervoor, belangrijker is positief te blijven. Zowel Niels Bruynseels, Yannick Janssen Grunsven, Lieven Devos, Gudrun Patteet,  enz. lieten weten dat de situatie niet ideaal is, maar dat het belangrijkste momenteel is positief te blijven. We geven alvast enkele tips hoe dat alsnog kan lukken.

1. Wees blij met de kleine dingen in het leven. De zon schijnt, je hebt eindelijk tijd dat je in de tuin kan werken of de hagen op stal kan snoeien. Deze Corona-crisis laat ons toe opnieuw het normale te appreciëren. De tijd die je mag doorbrengen met je paard - of het nu op stal is, de weide, of ... - allemaal kleine zaken die nu meer als ooit ervoor belangrijk zijn.

2. Iedereen werkt samen! Wat een mooie periode is dit. Iedereen komt solidair naar buiten. Heel wat paardenwinkels doen een effort open te zijn of alle producten online bestelbaar te maken. Ook dierenvoeders en supplementen zetten zich met man en macht in om hun producten online beschikbaar te maken en te leveren.

3. We hebben nu meer als ooit ervoor tijd om de connectie met onze paarden en familie te versterken. Samenhorigheid is een heel mooi geschenk.

Be Safe !