LAST CALL! Kansen liggen voor het rapen in Oktober Collectie van Belgian Elite Auction

LAST CALL! Kansen liggen voor het rapen in Oktober Collectie van Belgian Elite Auction

Vanavond is het zover! De Belgian Elite Auction veulenveiling loopt af en dit is jouw kans om de toekomstige sterren van de springsport in huis te halen. Deze oktober selectie bestaat uit een fantastische selectie veulens (en twee embryo's). 

AMI POUR LA VIE DE PIPPAMosito van het Hellehof x Gemini XXGeboren: 2023 • HENGST • Querly Chin bloedlijn

Onder leiding van ruiter Christophe Barbeau en later met Ludo Philippaerts, bracht Querly Chin haar springtalent naar voren. Haar indrukwekkende palmares omvatte talloze overwinningen in prestigieuze wedstrijden en Grand Prix-evenementen, waardoor ze een van de meest gevierde springpaarden van haar tijd werd. Querly Chin's genen hebben haar legacy voortgezet, met veel nakomelingen die ook schitteren in de springsport!

EMERALDI ZEmerald van't Ruytershof x Cornet StarGeboren: 2023 • MERRIE • Prachtige nakomeling van Emerald!

Haar vader hoeft geen introductie meer in de springsport. Grand Prix-wedstrijden maar ook Olympische Spelen leken een koud kunstje voor deze hengst onder Harrie Smolders. 

EL CAPONE ZEldorado van de Zeshoek x CasalitoGeboren: 2023 • HENGST •  Moeder is een zus van Urico (1m60 5* GP springruiter)

Deze hengst zijn tante is de opvallende Urico, met een indrukwekkende 1.60m Grand Prix-carrière. Urico was bekend om haar buitengewone atletische talent en moed, waardoor ze een gewaardeerd lid werd van het Amerikaanse springsportteam.

IMPLANTED EMBRYOGlasgow-W Vh Merelsnest x Atlantic VDLGeboren: 2024 •  Moeder sprong 1.45m met Millie Allen!

Een moeder die succesvol presteerde op 1.45m-niveau onder Millie Allen en tevens de volle zus van meerdere Grand Prix-paarden gecombineerd met de exceptionele springkracht van Glasgow-W vh Merelsnest. Deze embryo heeft op papier alvast alles mee voor een glansrijke toekomst!


En dat is nog niet alles! Er zijn nog veel meer sensationele veulens beschikbaar, elk met een opwindende toekomst in de springsport. Wacht niet langer, ontdek de collectie en plaats je bod voordat het te laat is!

Veiling loopt af vanavond
⏰ Tijd dringt!

đź”— Meer informatie en biedingen: Belgian Elite Auction

Mis deze kans niet om de volgende kampioen in jouw stal te verwelkomen. Belgian Elite Auction - waar de toekomst begint!