#JumpingSMS weet Halkin Stables te overhalen. "Paardensport feest met opnieuw randanimatie en veiling!"

#JumpingSMS weet Halkin Stables te overhalen. "Paardensport feest met opnieuw randanimatie en veiling!"

Het team van #JumpingSMS gaat dit jaar opnieuw de samenwerking aan met Tim van Hal en Halkin Stables. Eerder maakte Halkin Stables nog bekend geen wedstrijden te organiseren. "Maar we willen de sport wel blijven ondersteunen. Daarom ook de verderzetting van deze samenwerking!"

Van 7 tot en met 11 augustus zal de sport hand-in-hand gaan bij Halkin Stables. "Op het programma staat niet alleen de regionale proeven, maar ook opnieuw het 1.30m Kampioenschap van Deinze, onze eigen Masters en de SMS Queens Cup!" vertelt de organisatie. 


"Voorafgaand zullen op woensdag 7 augustus en donderdag 8 augustus trainingswedstrijden georganiseerd worden." Tijdens het weekend zijn er bovendien niet alleen sportieve activiteiten. "Opnieuw tekent de Eye Of The Master veiling present en er zal ook gefeest worden!"


Tim van Hal organiseert alsnog


Eerder verklaarde Halkin Stables geen wedstrijden meer toe te laten op het terrein. "Ik heb wel tijdens Jump-Off gezegd dat ik de sport wil blijven ondersteunen. Ik kan de mensen in onze regio niet zomaar in de kou laten staan. Daarom ben ik enorm verheugd dit jaar mijn samenwerking met #JumpingSMS en Eye Of The Master verder te zetten."