Jumping Mechelen komt eraan ... wat je zeker moet gezien hebben!

Jumping Mechelen komt eraan ... wat je zeker moet gezien hebben!

Morgen om 8.00 uur start de traditionele Jumping Mechelen. Het sportief programma start rustig, maar daarom niet minder interessant want al vanaf dag 1 is het de moeite om een bezoek te brengen aan de Nekkerhal... wij keken al even naar het programma en lichten onze favorieten toe. Ook onze favoriete stands lichten we toe...

Do. 26 December 2019

Bekend als de 'Kids Day' biedt de eerste dag het podium aan heel wat nationale proeven. Nieuw is het kampioenschap stokpaardrijden. Uitkijken is het echter naar het Belgische Indoor kampioenschap om 19.00 uur en later de nieuwe formule, Best of Belgium 2019. Het concept waarbij de Belgische springkampioenen het opnemen tegen hun opvolgers start 22.15 uur.

Vr. 27 December 2019

Op de tweede dag zien we de jonge springpaarden aan het werk, de hengsten in de Open Sires en is de kers op de taart de Masters.

Za. 28 December 2019

Leuke regionale sport. Toch kijken we op 27 december uit naar de CSI2* Grand Prix en de FEI Ponies Jumping Trophy. 's Avonds kijken we naar het interprovinciaal kampioenschap.

Zo. 29 December 2019

De voorlaatste dag van Jumping Mechelen genieten we van de CDI wereldbeker kür, daarna is het actie in de wereldbeker mennen. Afsluiten doen we in stijl met de Fancy dress rubriek.

Ma. 30 December 2019

Op de laatste dag staan de Wereldbeker kwalificaties voor de springruiters en menners te pronken op de agenda. Ook voor de finale van de FEI Ponies Jumping Trophy staan we klaar op de eerste rij.


Standhouders

Jumping Mechelen gaat gepaard met een leuke shop expo. Je ontdekt er de laatste nieuwigheden alsook leuke producten. We lijsten alvast eens op waar je zeker een bezoekje moet brengen. Klik op de link voor meer info.

1. Lieven Hendricks Horse Supplements
Je vindt deze shop op verschillende locaties. Zeker de gezellige Ridersbar is een meerwaarde voor het Jumping-Mechelen. Klik hier

2. Equicty
Ontdek de FREE Trial van dit stable management systeem. Klik hier

3. Ruiterport Picobello
Niet zomaar een ruitershop. Want hier kan je uniek de laatste mode van Harcour ontdekken.

4. Voeders D'Hooghe
Ontdek de laatste voedingstrends voor je paard. Er is ook een leuke win actie! klik hier

5. Sellerie Fleur de Lys
De GP-winnaar van Luik, Andres Vereecke rijdt met dit zadelmerk, lijkt ons dus sterk aan te raden.

6. Greenfield
Het adres voor een goed winterdeken voor je paard of nog leuke zadeldekjes die volledig aan je eisen voldoet...