Carmen Moors, Leen Geysen en Joke Tielen zorgen voor girl power op het Woutershof

Carmen Moors, Leen Geysen en Joke Tielen zorgen voor girl power op het Woutershof

Afgelopen weekend verzamelden de LRV ruiters op het Woutershof in Kuringen. Bij de familie Wouters snelde Carmen Moors naar de eindzege in de klasse Zwaar. Samen met haar Jennifer van de Moorkeshoeve (Bufero vh Panishof) hield Moors de concurrentie achter zich.

Samen met haar eigen gefokte Bufero vh Panishof-nazaat bleef Carmen Moors, Steven Konings voor. Konings volgde op de tweede plek met Lexus van het Hertenrooi (Nabab de Reve). Cedric Nouwen vervolledigde het podium met Hector van het Lunterhof.

Net buiten het podium strandde Thys Goemans met Kamira op de vierde plaats. Zoe Anteunis werkte de top vijf af in het zadel van Lady Gaga E.

De Klasse Midden kwam op de naam van de Diepenbeekse amazone, Leen Geysen. Leen loodste haar Let's Go vh Yzeren Lindenhof (Hero vh Yzeren Lindenhof) met een nipt verschil voorbij Karen Crauwels met Jetstream. Glenn Aerts werkte de top drie af met Noradina van het Venushof.  Enkel de top drie werkte het podium af.

Joke Tielen schreef de klasse Licht op haar naam. Samen met Eronette hield ze Johan Daenen met Cooper Z achter zich. Ann Tielen vervolledigde de top drie met Kyra vh Dingeshof.

Uitslagen