Haras de Wisbecq in de verkoop

Haras de Wisbecq in de verkoop

Haras de Wisbecq staat te koop. De professionele accommodatie in Rebecq (Waals-Brabant) strekt zich uit over een terrein van ruim 16ha.


“We zijn erg blij dat we deze prachtige eigendom kunnen verkopen”, klinkt het bij de makelaar. “Het hippisch centrum is centraal gelegen, op een boogscheut van Brussel en tussen Charleroi, Gent en Lille. De belangrijkste luchthavens zijn een 30-tal minuten van de stal verwijderd. De grootste wedstrijdcomplexen van België zijn makkelijk bereikbaar en ook naar De Peelbergen en Tops International Arena is er een goede verbinding. We denken dus dat Haras de Wisbecq de ideale uitvalbasis is voor een professionele ruiter die graag zijn thuisbasis in het hart van Europa heeft”, vertelt het team enthousiast.

“De accomodatie zelf heeft alles wat een paardenliefhebber kan verlangen: maar liefst 145 (!!) boxen, een ruime buitenpiste van maar liefst 1ha, drie binnenpistes, vier longeercirkels, een inseminatieruimte met labo, een restaurant, vier luxueuze appartementen, 14 studio’s voor grooms, meerdere kantoorruimtes, … Dit is zonder twijfel één van de mooiste complexen van België en wij kijken er als team alvast naar uit om de nieuwe eigenaar enorm gelukkig te maken”, besluit de makelaar



Klik hier voor meer foto's en informatie