Immo in de kijker: Nieuwbouwcomplex met woning en paardenaccommodatie in Veurne

Immo in de kijker: Nieuwbouwcomplex met woning en paardenaccommodatie in Veurne
We gaven eerder al aan de hippisch vastgoed nog steeds een goede investering is en daarom stellen we vandaag graag dit nieuwbouwcomplex in Veurne aan jullie voor. 

De eigendom is gelegen te Veurne op een idyllische locatie van ca. 3,5ha, midden in de groene velden van het rustige Eggewaartskapelle en op een boogscheut van de Westkust en cultuurhistorische steden zoals Ieper en Diksmuide. De woning met vakantiewoning/B&B is makkelijk bereikbaar via de E40 naar de kust.

De eigendom omvat een nieuwbouwwoning (2019) met rondom gelegen tuin, een complete paardenaccommodatie met binnen- en buitenpiste, 18 stallen, een stapmolen en een gebouw dat volledig is ingericht als vakantiewoning/Bed & Breakfast.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met aansluitende technische ruimte/ linnenkamer, om vervolgens over te gaan in de charmante leefruimte met volledig ingerichte, open-keuken. Vanuit de keuken en leefruimte heeft U een prachtig zicht op de omliggende weiden en velden. Verder is er een badkamer met douche en ligbad die toegang geeft naar twee ruime slaapkamers. De eerste verdieping bereiken we via de trap in de leefruimte, met links een ruime slaapkamer met apart toilet. Naast de vide is er een hele mooie open ruimte, die dienst kan doen voor allerlei doeleinden, zoals extra slaapkamers, bureauruimte, hobbyruimte, ... De woning is afgewerkt met luxe-materialen en is voorzien van vloerverwarming in combinatie met een zonneboiler, zodat deze energetisch erg zuinig is. Aan de woning zijn er ook nog twee terrassen die U laten genieten van het romantische zicht op één van de idyllische vijvers, die behoort tot de eigendom.

Voor meer informatie, klik hier