Immo in de kijker: Luxueus landhuis met zwembad én buitenpiste

Immo in de kijker: Luxueus landhuis met zwembad én buitenpiste
Droom je al langer van een schitterende woning met zwembad én buitenpiste? Dan hebben we goed nieuws voor je! HippoHomes heeft het perfecte pand in Deinze te koop staan en alsof dat nog niet genoeg is, is het landhuis nu ook in prijs verlaagd! 


Dit prachtig en charmant landhuis is gelegen te Astene, deelgemeente van Deinze en makkelijk bereikbaar via de E17 (Kortrijk – Antwerpen), afrit 7 Deinze. De eigendom bevindt zich in een landelijke omgeving maar toch dichtbij alle faciliteiten zoals, scholen, winkels, enzovoort. Het heeft ook een vlotte verbinding naar de provinciehoofdstad Gent. Ook het pittoreske St-Martens-Latem is maar op enkele kilometers verwijderd.De eigendom situeert zich op een mooi perceel van ca. 1,5ha en omvat een ruime villa (2015) in landelijke stijl met carport, een verwarmd zwembad met poolhouse, een buitenpiste en weides in hout omheind. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer, een landelijke keuken met aparte eethoek, een bureel, een ruime masterbedroom met aansluitende badkamer en dressing, een linnenkamer en carport. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een douchekamer en een apart nachttoilet.

Achter de woning bevindt zich de prachtig aangelegde tuin waar het heerlijk vertoeven is: rond of in het verwarmd zwembad, in het poolhouse voorzien van bar of op één van de zonovergoten terrassen zal u zeker prachtige dagen kunnen doorbrengen, met vrienden of familie.Ook uw geliefde viervoeters zullen het naar hun zin hebben op deze eigendom. Vanuit de woning heeft u een prachtig zicht op de weides en de buitenpiste van 22m x 60m met professionele bodem. De weides zijn volledig in hout omheind en voorzien van enkele schuilhokken. De mogelijkheid bestaat om een stalgebouw op te richten. De weides hebben ook een aparte toegang achteraan zodat het paardengedeelte makkelijk bereikbaar is voor een vrachtwagen.Ideale eigendom voor de (semi-) professionele paardenliefhebber die in alle luxe wil wonen. Uniek kans in het Gentse!



Klik hier voor meer foto's en informatie