Immo in de kijker: Hoeve te koop in Ravels

Immo in de kijker: Hoeve te koop in Ravels
Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning? Misschien is deze hoeve dan wel iets voor jou! Uiterst rustig gelegen zeer luxueuze hippische accommodatie.De eigendom omvat 3 woongelegenheden, 19 ruime stallen, binnen- en buitenpiste, longeercirkel, stapmolen en verschillende weides.

De hoofdwoning bestaat uit een zeer ruime leefruimte, open keuken, badkamer, bureau en 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing.De tweede woongelegenheid is een recent vernieuwd appartement met grote leefruimte, open keuken, slaapkamer en badkamer. Het is een zeer ruim, lichtrijk appartement met een uniek zicht op de piste en weides. Boven de stallen bevindt zich nog een derde één slaapkamer appartement dat eveneens zicht heeft op de piste!

Het hoofdgebouw omvat ook nog een volledige wellness ruimte met binnenzwembad, sauna, infrarood en extra doucheruimte.Het paardengedeelte bestaat uit 19 zeer ruime, kwalitatieve stallen met buitenluikjes, drie wasplaatsen, solarium, verwarmde zadelkamer, bureau/ontvangstruimte met uitzicht op de binnenpiste, buitenpiste, stapmolen en longeercirkel.Er is nog een ruime overdekte opslag aanwezig waardoor het mogelijk is om het aantal stallen uit te breiden. De omliggende weides zijn volledig met hout omheind en perfect toegankelijk via de aangelegde padjes.

Klik hier voor meer informatie