Hippisch vastgoed in de kijker: Leuke gezinswoning met functioneel bijgebouw op ca. 2ha te Wachtebeke

Hippisch vastgoed in de kijker: Leuke gezinswoning met functioneel bijgebouw op ca. 2ha te Wachtebeke

Deze eigendom is gelegen te Wachtebeke, gemeente in het meetjesland op de grens met het Waasland. Wachtebeke is makkelijk bereikbaar via de E34 afrit Moerbeke. De eigendom bevindt zich in een zeer groene en bosrijke omgeving.

Het perceel van ca. 2ha bevat een leuke gezinswoning met 3 slaapkamers, een bijgebouw met voldoende opslag en paardenstallen.

De woning (2006) omvat op het gelijkvloers een inkomhal met praktische ingemaakte kasten en geeft toegang tot de badkamer met inloopdouche, een apart toilet en de trap die ons naar de eerste verdieping brengt. Vervolgens is er een ruime keuken met aparte zithoek waar we een leuk uitzicht hebben over de zij- en achtertuin. Via de glazen deur in de gang bereiken we de zeer ruim bemeten woonkamer voorzien van een kachel. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Er is ook een kamer als berging ingericht, waar zich ook de trap bevindt die ons naar de tweede verdieping brengt, daar situeert zich de masterbedroom.



Achter de woning bevindt zich een gezellige buitenkeuken en overdekt terras, waar het heerlijk vertoeven is.

Het bijgebouw (bouwjaar) bevat vooraan een garage en een ruime berging ook voorzien van sectionaal poort, zodat hij ook kan dienen als een 2de garage, daarnaast bevindt zich nog een opslagplaats met vervolgens 4 boxen voor het houden van paarden. De boxen hebben rechtstreeks toegang tot de weide.

Alle info